Zvonuri

The Crew Motorfest va permite transferul de vehicule din The Crew 2

Potrivit informațiilor furnizate de Tom Henderson de la Insider Gaming, se pare că jocul The Crew Motorfest de la Ivory Tower va permite jucătorilor să transfere vehicule și accesorii din predecesorul său, The Crew 2. Aproximativ 80-90% dintre vehiculele disponibile în continuarea The Crew Motorfest sunt preluate din The Crew 2, care a fost lansat în 2018.

The Crew Motorfest este programat să fie lansat mai târziu în acest an pentru Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC și Xbox One, iar informația a fost confirmată să apară în cadrul evenimentului Ubisoft Forward pe 12 iunie. Jocul se va desfășura într-o nouă locație, respectiv arhipelagul Hawaii, cu O’ahu ca centru al acțiunii.

Deși nu au fost dezvăluite prea multe detalii despre The Crew Motorfest, se pare că jucătorii vor putea începe jocul cu un inventar gol și vor avea posibilitatea de a transfera vehicule și accesorii din The Crew 2. Această opțiune de transfer permite continuarea progresului și experienței jucătorilor în noua versiune a jocului.

Se estimează că The Crew Motorfest va include un total de 566 de vehicule, inclusiv mașini, motociclete, bărci și avioane. Imaginile prezentate de Tom Henderson au confirmat această varietate de vehicule.