Știri

The Crew Motorfest aduce noi moduri de personalizare a mașinilor în Sezon 4

Ubisoft a anunțat că sezonul 4 al The Crew™ Motorfest va fi disponibil în întreaga lume începând cu 3 iulie, oferind o actualizare gratuită care introduce Playlistul „Donk vs Lowrider”. Această actualizare emblematică aduce în prim-plan confruntarea între mașinile personalizate Donks, mândria și bucuria Coastei de Est, și Lowriders, posesiunile prețuite ale Coastei de Vest. Două comunități auto cu identități urbane distincte și coduri de personalizare specifice se vor înfrunta, împărtășind în același timp o pasiune comună pentru mașini: chill versus viteză, dar cu stil și măiestrie pentru ambele tabere.

Pentru a susține acest sezon, Ubisoft a colaborat cu celebrul fotograf internațional Estevan Oriol, care a oferit echipei consultanță privind integrarea elementelor culturale în joc, de la voci off, la pachete grafice și direcție artistică.

Sezonul 4 al The Crew Motorfest va aduce jucătorilor conținut nou și extins. În noul playlist Donk vs Lowrider, jucătorii vor trebui să-și aleagă partea și să învețe specificul fiecărei culturi auto prin intermediul a 12 evenimente principale. După diverse ateliere și confruntări, aceștia își vor construi progresiv o mașină Donk sau Lowrider și își vor impune stilul. Se vor introduce și noi funcții de joc, precum „Car Dance”, un mod de joc bazat pe ritm, legat de abilitățile unice ale Lowriders, și „Street Versus”, un mod de performanță între mașinile Donk pe un dragstrip. Mai multe detalii despre sezonul 4 vor fi dezvăluite la sfârșitul lunii iunie, inclusiv lista completă a noilor evenimente, vehicule și îmbunătățiri ale calității vieții.

În plus, jucătorii vor putea sărbători sosirea unor producători de mașini foarte așteptați la The Crew Motorfest pe 12 iunie. Abarth, Alfa Romeo și Lancia vor aduce 17 vehicule noi la festival, inclusiv două modele noi-nouțe: Alfa Romeo 33 Stradale (1968) și Alfa Romeo GIULIA GTAm (2021). Pentru a sărbători această lansare, Alfa Romeo 33 Stradale (1968) va fi disponibilă ca recompensă Twitch Drop în timpul Ubisoft Forward, urmând să fie disponibilă și în magazinul The Crew Motorfest pe 13 iunie.

Surprize majore sunt pe cale! Pentru a afla mai multe despre conținutul din Anul 2 al The Crew Motorfest, jucătorii sunt invitați să se conecteze la conferința Ubisoft Forward din 10 iunie.

The Crew Motorfest este disponibil pe PlayStation 4/5, Xbox One & X|S și PC prin Ubisoft Connect, Steam și Epic Games Store. Ultimate Edition este inclusă și în abonamentele Ubisoft+ prin Ubisoft Connect, Xbox și Amazon Luna.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *