Știri

The Crew 2 aduce o nouă actualizare gratuită, Mad Volume 2

Ubisoft aduce o veste importantă pentru fanii The Crew 2: Mad Volume 2, ultima actualizare care aduce conținut nou în joc. După 6 ani de serviciu live, Mad Vol.2 marchează o etapă semnificativă pentru The Crew 2, oferind jucătorilor un final de neuitat și introducând o rotație optimizată a conținutului.

Cu adăugarea noului Hobby “Stunt Performer 2”, jucătorii vor descoperi 12 noi abilități Mad, cu provocări și recompense unice. Aceștia trebuie să-și pună abilitățile la încercare pentru a obține noul Mazda RX7 Evo Group B (Rally cross) pentru colecția lor.

O altă caracteristică a actualizării este versiunea finală a funcției Race Creator, care permite jucătorilor să creeze curse unice cu vehicule pe apă și avioane. Drumul, apa și cerul din The Crew 2 sunt acum terenul de joacă pentru cei mai creativi jucători, care pot împărtăși cursa lor personalizată cu comunitatea și să provoace alți jucători.

Această actualizare marchează primul pas către automatizarea săptămânală a conținutului în joc, oferind o experiență mereu proaspătă pentru jucători. Conținutul organizat, cum ar fi summituri LIVE și săptămâni tematice, va continua să fie adăugat pentru a menține experiența de joc dinamică și captivantă.

Începând cu 13 martie, odată cu sosirea sezonului 3 și a noului său Playlist “Hollywood Action!”, The Crew Motorfest va găzdui conținut nou și captivant, celebrând cultura auto și comunitățile pasionate care au definit-o de-a lungul generațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *