Trailere

The Casting of Frank Stone primește primul trailer de joc

Bazat pe franciza Dead by Daylight, titlul narativ de groază al lui Supermassive este lansat anul acesta pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC.

The Casting of Frank Stone de la Supermassive Games, un joc narativ de groază bazat pe universul Dead by Daylight, a primit primul său trailer de joc. Îi vede patru prieteni din anii 1980 călătorind la oțelăria din Cedar Hills pentru a filma un film de groază. Din păcate, speriatele se dovedesc a fi mai mult decât o ficțiune.

Jucătorii se adâncesc în moară (împotriva dorințelor forțelor de ordine, desigur) și în cele din urmă află mai multe despre Frank Stone, un criminal în serie aparent legendar. La fel ca The Dark Pictures Anthology și The Quarry, The Casting of Frank Stone este un titlu în care alegerile tale fac narațiunea să se ramifice. Unele pot duce, de asemenea, la moartea groaznică a personajelor, iar evenimentele obișnuite Quick Time și puzzle-urile de mediu apar și ele.

Desigur, există și promisiunea de a se lega de universul mai mare Dead by Daylight. Într-un comunicat de presă, directorul de creație senior al Behavior Interactive, Dave Richard, a spus: „Lumea Entității este ca o carte cu pagini infinite. Cu un decor complet diferit, un gameplay diferit și multe altele, The Casting of Frank Stone este o modalitate pentru noi de a umple acele pagini și de a spune o poveste Dead by Daylight într-un mod în care nu am mai putut să o facem până acum.”

Producătorul executiv al Supermassive, Traci Tufte, a declarat: „În adevărata modă a Supermassive Games, creăm o experiență captivantă și captivantă pentru toți jucătorii. Aceasta este o poveste care își propune să ofere neașteptat la fiecare pas și totul începe într-un oraș mic, cu un grup de tineri cineaști care filmează filmul lor de groază independent Murder Mill.”

Casting of Frank Stone este lansat anul acesta pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Rămâneți la curent pentru mai multe detalii, actualizări și gameplay în lunile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *