Știri

Test Drive Unlimited Solar Crown pregătește un „anunț special” pe 30 mai

Așteptarea pentru Test Drive Unlimited Solar Crown a fost mult mai lungă decât anticipat, iar data de lansare rămâne încă un mister. Cu toate acestea, editorul Nacon și dezvoltatorul KT Racing au anunțat un „anunț special” pe 30 mai, la ora 1 AM Pacific / 4 AM Est, conform site-ului oficial al jocului.

Acest anunț vine în contextul unor întârzieri repetate, care au prelungit semnificativ așteptarea fanilor pentru jocul de curse open world. În plus, Nacon a dezvăluit că, înainte de acest anunț, jucătorii vor putea participa la o serie de cinci „misiuni”. Detaliile specifice despre aceste misiuni nu sunt clare, dar probabil vor adăuga un element interesant pentru comunitatea jocului.

La începutul anului, Nacon a declarat că Test Drive Unlimited Solar Crown va fi lansat până în aprilie, dar evident, acest lucru nu s-a întâmplat. Fanii speră ca data de lansare să fie dezvăluită în cadrul acestui anunț special.

Test Drive Unlimited Solar Crown va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC. Jocul promite să aducă o experiență de curse open world captivantă, continuând tradiția seriei Test Drive Unlimited.

Pentru mai multe informații și pentru a urmări anunțul, vizitați site-ul oficial al jocului și pregătiți-vă pentru noutățile care vor fi dezvăluite pe 30 mai.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *