Trailere

Terminator: Survivors prezintă noi Detalii din culise despre setări și luptă

Survivors este un joc de supraviețuire în lume deschisă plasat în universul Terminator după Judgment Day. Jocul promite o experiență intensă și plină de provocări, cu jucători care luptă pentru a supraviețui împotriva mașinilor și altor pericole din lume.

Un nou videoclip din culise a fost lansat recent de Nacon, care oferă mai multe detalii despre joc. Videoclipul începe cu o discuție despre decorul jocului și de ce dezvoltatorii au ales genul de supraviețuire. De asemenea, discută despre modul în care jocul se inspiră din filmele Terminator, în special din primele două.

Una dintre principalele amenințări din joc este T-800 Terminator. Acest cyborg ucigaș va fi constant în urmărirea jucătorilor și va fi o provocare dificilă de evitat. Videoclipul oferă o privire asupra luptei cu T-800 și a altor mașini din joc.

Pe lângă luptă, jocul pune accent și pe stealth. Jucătorii vor trebui să folosească stealth-ul pentru a evita inamicii și pentru a conserva resursele. Videoclipul prezintă, de asemenea, unele dintre facțiunile umane pe care jucătorii le vor întâlni în lume și modul în care pot interacționa cu ele.

Terminator: Survivors este programat să fie lansat în acces anticipat pentru PC pe 24 octombrie. O lansare completă pentru PlayStation 5 și Xbox Series X/S va urma la o dată ulterioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *