Lansări

Tennis Manager 2024 este disponibil acum pe PC și Mac

Rebound, principalul dezvoltator și editor de jocuri de simulare sportivă, este încântat să anunțe lansarea Tennis Manager 2024 pe PC și Mac, coincizând cu startul turneului Roland Garros. Acest titlu foarte așteptat oferă o experiență de management dinamică și captivantă, avându-l pe legendarul antrenor Patrick Mouratoglou implicat activ în proiectarea jocului. În Tennis Manager 2024, jucătorii își asumă rolul unui manager de tenis, gestionând toate aspectele unei cariere profesionale, de la dezvoltarea jucătorilor și planificarea turneelor până la antrenament și strategii de meci.

Jocul este acum disponibil pe Steam, Epic Games Store și GOG pentru 35,99 EUR / 35,99 USD / 28,79 GBP, cu promoții speciale de lansare pentru o perioadă limitată. Posesorii Tennis Manager 2023 beneficiază de o reducere specială pe Steam.

Bazându-se pe succesul precedentelor titluri din serie, Tennis Manager 2024 aduce un realism captivant atât pe teren, cât și în afara acestuia. Jucătorii pot conduce propria academie de tenis, descoperi și recruta talente dintr-o listă de peste 5000 de jucători din circuitele ITF, ATP și WTA și ghida sportivii către succesul internațional.

Noutățile includ un sistem de antrenament reînnoit, un nou sistem de formă și un nou sistem de accidentări, alături de o serie de instrumente complexe de gestionare a echipelor. De asemenea, noul mod “Fantasy Court” permite jucătorilor să creeze turnee fictive sau să reia meciuri legendare, oferind o experiență imersivă și interactivă pentru fani și streameri.

„Fiecare nouă versiune marchează un pas înainte pentru seria Tennis Manager, o franciză pe care ne angajăm să o dezvoltăm continuu,” a declarat Augustin Pluchet, CEO fondator al Rebound. Patrick Mouratoglou a adăugat: „Datorită Tennis Manager 2024, oricine poate experimenta emoțiile și provocările unui manager de tenis, creându-și propria legendă.”

Tennis Manager 2024 este disponibil acum pe Steam, Epic Games Store și GOG la prețul de 39,99 EUR. Pentru a sărbători lansarea, Rebound oferă o reducere de 10% pentru cumpărătorii timpurii, atât pe PC, cât și pe Mac, în perioada Roland Garros. Posesorii Tennis Manager 2023 pot beneficia de o reducere specială pe Steam. Nu ratați această oportunitate de a vă testa abilitățile de manager de tenis și de a duce jucătorii către glorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *