Trailere

Tekken 8: explorează povestea francizei

În pregătirea lansării lui Tekken 8, Bandai Namco a lansat un nou trailer de cinci minute menit să ofere o recapitulare a întregii povestiri a francizei până în acest moment. În clip, actorul Brian Cox încearcă să explice și să sintetizeze firul epic al lui Tekken, cunoscut pentru complexitatea sa.

Trailerul își propune să ofere o înțelegere comprehensivă a evenimentelor care au dus la Tekken 8, oferind o recapitulare a poveștii centrale a francizei. În aproximativ cinci minute, acesta navighează prin momentele cheie și personajele definitorii din universul Tekken.

Pentru cei interesați să experimenteze pe deplin jocul, o demo a Tekken 8 este deja disponibilă pe platformele PC, PS5 și Xbox Series X/S. Aceasta include primul capitol din modul poveste al jocului, precum și capitolul 1 din Arcade Quest.

Bandai Namco a observat că demo-ul a fost bine primit de comunitate, cu precomenzi crescânde de la lansarea acestuia. Data oficială de lansare pentru Tekken 8 este 26 ianuarie, iar jocul va fi disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S. Pentru mai multe informații și perspective detaliate, puteți consulta și recenzia noastră privind motivele pentru care ar trebui să așteptați cu nerăbdare Tekken 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *