Știri

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate vine pe Nintendo Switch în iulie

Fanii Teenage Mutant Ninja Turtles se pregătesc să își ducă aventurile preferate pe drum, deoarece Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate se pregătește să facă saltul pe Nintendo Switch în luna iulie. Acest titlu de acțiune roguelike, care a fost inițial lansat pentru Apple Arcade în mai anul trecut, va aduce experiența captivantă a Țestoaselor Ninja pe platforma Nintendo.

Anunțul a fost făcut la recenta vitrină Nintendo Indie World, unde dezvoltatorul Super Evil Megacorp a prezentat un trailer de joc pentru a oferi un avantaj asupra a ceea ce ne așteaptă în Splintered Fate. În acest joc, celebrele Țestoase Ninja se lansează într-o misiune de salvare a maestrului lor, Splinter, care a fost răpit. Jucătorii își pot alege personajele favorite dintre Leonardo, Raphael, Donatello și Michaelangelo, fiecare având abilități și caracteristici unice.

TMNT: Splintered Fate va fi lansat pe Nintendo Switch ca o exclusivitate cronometrată pentru consolă în luna iulie. Cu toate că o dată specifică de lansare nu a fost încă anunțată, fanii se așteaptă cu nerăbdare să se alăture celor patru eroi în lupta lor împotriva răului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *