Știri

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – imagini și detalii dezvăluite

Outright Games, editorul viitorului joc Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed, a oferit o primă privire asupra acestuia, distribuind câteva imagini din lumea jocului care se desfășoară în universul filmului Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

În joc, jucătorii vor putea prelua controlul uneia dintre cele patru țestoase ninja, explorând străzile aglomerate și canalele orașului New York. Potrivit unui comunicat de presă, jocul va fi un “Brawler/Platformer 3D bazat pe povești”.

Povestea Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed continuă de unde s-a încheiat filmul, cu țestoasele ninja victorioase în salvarea orașului. Cu toate acestea, bucuria lor este de scurtă durată, deoarece un nou val de mutanți perturbă pacea. Jucătorii vor întâlni personaje familiare din film pe parcursul aventurii lor. De asemenea, vor avea opțiunea de a juca în mod solo sau în cooperativă cu un prieten, pe canapea.

Este demn de menționat faptul că acest joc nu este singurul proiect legat de universul Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem care urmează să apară în acest an. Un spectacol situat în același univers cu filmele este de așteptat să fie lansat în această vară pe platforma de streaming Paramount+. Acest nou spectacol va servi ca punte între cele două filme și va avea două sezoane.

Deși Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed nu are încă o dată exactă de lansare, se așteaptă să fie disponibil în trimestrul al patrulea al acestui an pe PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, PC, Xbox One și Xbox Series X|S. Cei care achiziționează ediția de la Walmart a jocului pentru 39,99 USD vor primi un cod de acces anticipat la o ținută specială în joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *