Trailere

Teaserul Fortnite pentru sezonul 2 anticipează puterile zeilor și întoarcerea animalelor sălbatice

Epic Games tocmai a lansat un teaser rapid pentru anticipatul Sezon 2 al Capitolului 5 din Fortnite, oferind jucătorilor o privire asupra a ceea ce îi așteaptă în viitoarele aventuri pe Insula Battle Royale. Conform teaserului, pentru sezonul următor, jucătorii vor putea să își folosească puterile zeilor pentru a obține o victorie regală pe câmpul de luptă.

Videoclipul teaser a fost postat pe contul oficial Fortnite pe Twitter, oferind o mostră a ceea ce va fi disponibil în Sezonul 2. Se pare că animalele sălbatice ar putea reveni pe insulă, iar jucătorii vor putea utiliza o nouă armă corp la corp care se extinde pentru a lovi ținte și să folosească fulgerele lui Zeus.

Speculațiile că sezonul viitor se va concentra pe mitologia greacă au circulat în ultimele luni, iar acest teaser recent confirmă aceste zvonuri. De-a lungul săptămânii, contul de Twitter Fortnite a făcut aluzie la această temă, cu mai multe tweet-uri care fac referire la zei și mitologie.

Sezonul 1 este programat să se încheie pe 8 martie, la 23:00 PT, ceea ce înseamnă 8 martie, la 2:00 ET. Deși Sezonul 2 nu are încă o dată oficială de începere, este de așteptat să înceapă mai târziu în aceeași zi, în funcție de modul în care Fortnite a gestionat lansările anterioare de sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *