Știri

Teaserul filmului Borderlands oferă o privire rapidă asupra lui Cate Blanchett și a distribuției în acțiune

După aproape 10 ani de la anunțul său, filmul Borderlands pare să se apropie de lansare, iar un teaser pentru trailerul oficial ne oferă o scurtă privire asupra distribuției în acțiune.

Teaser-ul, care durează doar 10 secunde, începe cu Cate Blanchett în rolul lui Lilith, care trage cu o armă, urmată de Kevin Hart în rolul lui Roland, Jamie Lee Curtis în rolul lui Tannis și o clipă rapidă cu Ariana Greenblatt ca Tiny Tina și Jack Black ca Claptrap. Deși nu se dezvăluie prea multe, acest scurt clip ne oferă o mică anticipare a ceea ce urmează.

Este evident că Randy Pitchford, șeful Gearbox Software, este entuziasmat de acest proiect, după cum sugerează și afișul lansat recent pentru film.

Cu toate acestea, în ciuda entuziasmului, unii rămân rezervați în ceea ce privește filmul, așteptând cu nerăbdare trailerul complet pentru a vedea ce ne rezervă producția.

Filmul Borderlands este programat să apară în cinematografe pe 9 august, iar fanii sunt cu ochii pe trailerul complet care urmează să fie lansat în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *