Trailere

Teardown vine pe Xbox Series X|S și PlayStation 5, alături de noul DLC “Time Campers”

Teardown, jocul sandbox premiat pentru hoți și demolatori, își face intrarea spectaculoasă pe consolele Xbox Series X|S și PlayStation 5. Cu o acțiune complet distructibilă și un nou DLC “Time Campers” lansat astăzi pe PC și console, jucătorii sunt invitați să experimenteze distrugerea creativă într-o varietate de moduri de joc și să exploreze o campanie expansivă.

Noul trailer de lansare al lui Teardown, cu povestirea fermecătoare a lui Owen Wilson, aduce în prim-plan farmecul jocului, evidențiind că uneori distrugerea poate fi distractivă. Jocul este acum disponibil pentru abonații PlayStation Plus Extra și Premium|Deluxe, aducând explozii masive și haos în confortul consolelor.

Oferte și Ediții Disponibile:
Jucătorii au opțiunea de a alege dintre trei ediții de Teardown:

Standard Edition: Include jocul de bază pentru 29,99 USD. (Disponibil și pentru abonații PlayStation Plus Extra și Premium|Deluxe, ca una dintre completările din noiembrie la Catalogul de jocuri).

Ediție Deluxe: Oferă jocul de bază și primele două DLC-uri premium – „Time Campers” și „Folkrace” – pentru 39,99 USD.

Ultimate Edition: Conține jocul de bază, Season Pass cu patru DLC-uri premium și robotul Quilez R0113R pentru 49,99 USD.

Pe lângă campania de poveste captivantă, versiunea de consolă a lui Teardown aduce conținut suplimentar, cum ar fi Modul Sandbox, Modul Creativ, provocări speciale și un Mod Pack care include cele mai bune moduri ale comunității PC.

DLC “Time Campers” – O Călătorie Înapoi în Vestul Sălbatic:
Lansarea DLC-ului “Time Campers” adaugă o nouă dimensiune experienței de joc. Jucătorii se întorc în Vestul Sălbatic, explorând o lume în care explozibilii erau dinamită, iar barosele rămâneau… barose. Cu ajutorul cailor și a uneltelor de epocă, trebuie să fure materiale pentru a repara mașina timpului și a reveni în prezent. Acesta este primul din cele patru DLC-uri premium planificate până la sfârșitul anului 2024.

Lansarea “Time Campers” este disponibilă pentru posesorii edițiilor Deluxe și Ultimate ale jocului, precum și pentru cei cu permis de sezon, la prețul de 7,99 USD.

Reacția Criticilor și Popularitatea Jocului:
Teardown a câștigat multiple premii, inclusiv excelență în design la Independent Games Festival, și a vândut peste un milion de exemplare pe Steam. Cu fizică realistă în timp real și o lume distructibilă, simulată cu voxel și trasată cu raze, jocul oferă jucătorilor o libertate imensă de a găsi soluții unice pentru aproape orice provocare.

Pentru abonații PlayStation Plus Extra și Premium|Deluxe, Teardown adaugă o doză de distracție și haos pe consolele de nouă generație. Cu explozii masive și un mediu complet distructibil, jucătorii sunt invitați să-și descopere latura creativă și distructivă în acest joc captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *