Știri

Team Ninja anunță schimbări în echipa de regizori pentru Rise of the Ronin

Team Ninja a publicat un nou videoclip din culise pentru Rise of the Ronin, în care președintele și directorul Fumihiko Yasuda discută despre dezvoltarea jocului și amploarea proiectului. În acest videoclip, Yasuda dezvăluie că, datorită volumului mare de dezvoltare, echipa a decis să numească mai mulți regizori pentru a se ocupa de diferite aspecte ale jocului.

Deși Yasuda a fost singurul director al titlurilor anterioare ale Team Ninja, precum Nioh 1 și 2, volumul mare de muncă din Rise of the Ronin a făcut dificilă monitorizarea și verificarea tuturor detaliilor. Astfel, echipa a optat pentru o abordare mai colaborativă, cu mai mulți regizori care comunică prin întâlniri regulate.

Această schimbare în echipa de regizori reflectă în mod ironic tematica jocului, care pune accentul pe Legăturile de încredere și colaborarea între personaje. Rise of the Ronin este cel mai mare proiect la care Team Ninja a lucrat vreodată, iar Yasuda este convins că echipa este capabilă să abordeze și mai multe provocări și titluri ambitioase în viitor.

Lansarea jocului este programată pentru 22 martie pe PS5, iar fanii pot afla mai multe detalii despre joc prin intermediul videoclipurilor din culise și a materialelor promoționale.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *