Lansări

Taxi Life: A City Driving Simulator te pune în pielea unui șofer de taxi din Barcelona

Taxi Life: A City Driving Simulator, dezvoltat de Simteract și publicat de NACON, este acum disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S și PC. Acest joc te invită să experimentezi viața unui șofer de taxi din Barcelona, oferindu-ți o experiență autentică a vieții în orașul catalan.

Trailerul de lansare al jocului îți oferă o privire captivantă asupra caracteristicilor acestuia, aruncându-te în mijlocul unei zile obișnuite de lucru pentru un șofer de taxi. De la întâlniri cu clienți și conversații plăcute, până la evenimente neprevăzute și momente de relaxare, jocul surprinde atmosfera vibrantă a vieții de zi cu zi din Barcelona.

În timp ce parcurgi străzile însorite ale orașului, vei interacționa cu diferite personaje și vei explora diverse locații emblematice. De la plaje și piețe pitorești până la străzi aglomerate și cartiere istorice, vei descoperi fiecare colț ascuns al Barcelonei în timp ce îți îndeplinești datoria de șofer de taxi.

Jocul oferă o varietate de activități, precum alimentarea mașinii, personalizarea vehiculului și navigarea prin traficul urban. Fiecare zi aduce noi provocări și oportunități de a-ți dezvolta abilitățile de conducere și de a-ți îmbunătăți afacerea de taxi.

Cu o grafică detaliată și o coloană sonoră captivantă, Taxi Life te imersează în atmosfera vibrantă a Barcelonei și îți oferă o experiență de joc captivantă și autentică.

Taxi Life: A City Driving Simulator este acum disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S și PC, inclusiv pe platformele Steam și Epic Games Store. Intră în pielea unui șofer de taxi din Barcelona și descoperă fascinanta lume a vieții urbane în acest captivant simulator de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *