Știri

Tarisland deschide porțile în versiunea beta închisă începând cu 27 iunie

Tarisland, viitorul MMORPG multiplatform, anunță începerea fazei beta închise în regiuni selectate începând cu data de 27 iunie 2023. Pe Android, regiunile includ Brazilia, Canada, Filipine și Regatul Unit, iar pe PC, jucătorii din întreaga lume pot participa. Jucătorii interesați pot înscrie pe site-ul oficial Tarisland începând de astăzi.

În cadrul versiunii beta închise, jucătorii vor putea alege una dintre cele șapte clase de personaje disponibile și vor explora Ancash Canyon, SilverLit, Misty Forest și poveștile și misiunile asociate lor. Colaborarea în echipă va fi crucială în raiduri și temnițe. Un eveniment special va oferi recompense exclusive Closed Beta pentru jucătorul care va învinge cei patru șefi de temniță cu o echipă de 10.

Tarisland, dezvoltat timp de câțiva ani, este un MMORPG expansiv ce oferă diverse biomi și civilizații într-o lume vastă de explorat, alături de o poveste bogată. Jucătorii vor găsi noi misiuni și modalități captivante de a explora fiecare colț al lumii Tarisland.

Jocul prezintă clase distincte, complet personalizabile, oferind flexibilitate jucătorilor în adaptarea personajului la propriile preferințe și stil de joc. Progresia se bazează pe un sistem sezonier ce aduce conținut PvE și provocări PvP.

Dezvoltatorii Tarisland au avut ca obiectiv crearea unui ecosistem de joc echitabil și durabil, în care toți jucătorii să se bucure. Nu există plăți pentru câștig în joc, iar articolele care afectează statisticile nu vor fi vândute în magazinul din joc.

Jucătorii vor avea acces la Tarisland oricând și oriunde, cu progresie încrucișată și joc încrucișat între versiunile mobile și PC. Versiunea pentru PC va beneficia și de o interfață personalizabilă.

Tarisland va fi lansat pe iOS, Android și PC în cursul acestui an.