Trailere

Talos Principle 2 Demo este disponibil acum pe PC

Fanii așteptau cu nerăbdare continuarea titlului de puzzle celebru din 2014, The Talos Principle. The Talos Principle 2 de la Croteam este pe cale să fie lansat în curând, dar pentru a încânta fanii și pentru a oferi o privire în joc, un demo gratuit este disponibil acum pe platforma Steam.

Acest demo este “special adaptat”, ceea ce înseamnă că progresul tău în demo nu se va transfera în jocul final. Cu toate acestea, oferă ocazia de a experimenta primele puzzle-uri din joc, dându-ți o idee despre mecanicile și complexitatea acestora. Demo-ul va acoperi porțiunea inițială a jocului și va oferi o privire asupra a ceea ce te așteaptă.

The Talos Principle 2 este așteptat să aducă noi sisteme și mecanici de puzzle, cum ar fi manipularea gravitației și transferul minții, care pot fi văzute în trailerul jocului. Cu peste 12 medii uimitoare de explorat și secrete de descoperit, jucătorii vor avea parte de o experiență bogată.

Lansarea completă a jocului The Talos Principle 2 este programată pentru 2 noiembrie și va fi disponibil pe Xbox Series X/S, PS5 și PC. Până atunci, fanii pot să descarce demo-ul gratuit și să se pregătească pentru noi provocări de puzzle și aventuri în acest univers captivant.

Rămâneți conectați pentru mai multe informații și gameplay înainte de lansarea oficială a jocului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *