Știri

Tales of Kenzera: ZAU – versiune demo gratuită și reducere în curând

EA Originals și Surgent Studios au anunțat disponibilitatea unui nou demo gratuit pentru platforma epică de acțiune și aventură, Tales of Kenzera: ZAU, acum pe PC prin Steam. Demo-ul include toate îmbunătățirile și remedierile adăugate jocului de la lansare. De asemenea, o nouă versiune de încercare va fi lansată pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S pe 13 iunie.

Demo-ul oferă jucătorilor o privire în primele momente ale jocului, prezentând luptele rapide și traversările dinamice. În plus, demo-ul introduce povestea emoțională a jocului. Jucătorii vor înfrunta inamici precum Roho ya Rungu și Roho ya Mtupaji și vor trebui să se ferească de Tokoloshe. Cei atenți vor descoperi ecouri ascunse care oferă indicii despre povestea completă.

Jucătorii care achiziționează jocul complet vor putea continua progresul din demo. Tales of Kenzera: ZAU va avea o reducere de 25% după cum urmează:

Magazin Epic: Până pe 18 iunie 2024
Xbox Series X|S: Până pe 18 iunie 2024
PlayStation 5: Până pe 19 iunie 2024
Aplicația Steam și EA: 13 iunie – 11 iulie 2024
Fondatorul Surgent Studios, Abubakar Salim, a susținut recent diversitatea în jocurile video și a discutat despre importanța lor ca mijloc de exprimare culturală. Tales of Kenzera: ZAU este disponibil acum și pe Nintendo Switch, cu prețuri reduse la mai puțin de 15 USD în Europa până la sfârșitul lunii iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *