Trailere

Tales of Arise: Beyond the Dawn prezintă misiuni introductive într-un nou trailer

Bandai Namco a lansat un nou trailer pentru viitorul DLC Beyond the Dawn pentru Tales of Arise. Trailerul (vezi-l mai jos) prezintă misiunile introductive pentru DLC.

Este de remarcat faptul că noul trailer Beyond the Dawn prezintă destul de multe spoilere pentru campania principală din Tales of Arise. Prezintă o mulțime de personaje din Tales of Arise care discută despre planurile lor pentru viitor.

În luna septembrie, a fost lansat un alt trailer centrat pe poveste pentru Tales of Arise: Beyond the Dawn, concentrându-se pe primele momente ale poveștii viitorului DLC. Trailerul a arătat evenimente care păreau a fi din primele momente ale expansiunii, prezentând-o pe Nazamil și rolul ei în poveste.

Tales of Arise: Beyond the Dawn a fost anunțat în timpul prezentării State of Play de la PlayStation luna trecută. DLC-ul are loc după evenimentele campaniei principale din Tales of Arise și îi prezintă pe protagoniști într-o nouă luptă pentru pace. Tales of Arise: Beyond the Dawn va fi lansat pe 9 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *