Știri

System Shock Remake vine pe PlayStation și Xbox pe 21 mai, cu funcții suplimentare

Dezvoltatorul Nightdive Studios a anunțat că remake-ul shooter-ului clasic System Shock va fi lansat pe PS4, PS5, Xbox Series X/S și Xbox One pe 21 mai. Această lansare vine la aproape un an întreg după debutul jocului pe PC.

Remake-ul System Shock a fost inițial lansat pe PC în luna mai a anului trecut și de atunci a primit numeroase actualizări și îmbunătățiri. Odată cu lansarea pe console, jocul va veni cu o serie de funcții suplimentare, inclusiv o nouă protagonistă feminină și un final extins.

Deși dezvoltarea pentru lansarea pe console a durat ceva timp, Nightdive Studios a asigurat fanii că totul progresează fără probleme. Rapoarte anterioare indicaseră o lansare pentru console în septembrie 2023, iar acum data oficială de lansare a fost confirmată pentru 21 mai.

Remake-ul lui System Shock a fost lăudat pentru fidelitatea sa față de original și pentru actualizările și îmbunătățirile aduse de echipa de dezvoltare. Recenzia noastră a acordat jocului un scor de 8 din 10, evidențiind calitatea și atenția la detalii a experienței oferite.

Cu lansarea iminentă pe console, fanii vor putea să se bucure de această reinterpretare modernă a unui clasic al genului shooter și să descopere aventura captivantă a lui System Shock într-o nouă lumină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *