Lansări

System Shock Remake este acum disponibil pe consolele PlayStation și Xbox

Mult așteptatul remake al jocului System Shock, dezvoltat de Nightdive Studios, este acum disponibil pe consolele PlayStation și Xbox. După ce a fost lansat anul trecut pentru PC, remake-ul acestui clasic al genului sim-immersive a primit numeroase aprecieri pentru fidelitatea sa și modernizarea gameplay-ului.

Jucătorii de pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S și Xbox One pot acum experimenta aventura de acțiune și explorare într-un format actualizat. Pe consolele de generație actuală, System Shock rulează la o rezoluție de 4K și 60 FPS, oferind o experiență vizuală și de performanță îmbunătățită. Versiunea pentru console vine, de asemenea, cu cea mai recentă actualizare, care introduce un personaj nou, un Hacker feminin jucabil, un șef final extins, un nou final și alte îmbunătățiri.

System Shock, considerat unul dintre cele mai îndrăgite sim-uri imersive din toate timpurile, a fost lăudat pentru capacitatea sa de a păstra esența originalului în timp ce adaugă interfață și controale modernizate. În recenzia noastră a remake-ului pentru PC, jocul a primit un scor de 8/10. „Remake-ul System Shock este cel mai bun mod de a experimenta System Shock original în toată gloria sa. Deși acesta este un remake în mare parte fidel, modificările pe care le introduce, cum ar fi interfața și controalele modernizate, sunt o schimbare binevenită și fac din System Shock o bucurie absolută de jucat,” am scris atunci.

Cu această lansare pe console, Nightdive Studios speră să atragă o nouă generație de jucători către acest titlu legendar și să ofere fanilor de lungă durată oportunitatea de a se bucura de joc pe platformele lor preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *