Lansări

Survival Nation: Lost Horizon se lansează pe PC pe 15 aprilie 2024

Într-o lume în care morții umblă pe pământ și fiecare zi este o luptă pentru supraviețuire, doar cei mai puternici, cei mai deștepți și cei mai descurcători vor scăpa în viață. Survival Nation: Lost Horizon de la Wenkly Studio și editorul Freedom Games, va deveni disponibil pe PC prin Steam pe 15 aprilie 2024.

Într-o lume invadată de strigoi, în care fiecare umbră ascunde o amenințare și fiecare sunet ar putea însemna diferența dintre viață și moarte, supraviețuirea este singura lege. Bine ați venit la Survival Nation: Lost Horizon, un joc de supraviețuire cu zombi, de sus în jos, în lume deschisă, în care jucătorii trebuie să se mențină pe ei înșiși și pe alți supraviețuitori în viață într-o lume plină de zombi.

Pe măsură ce jucătorii intră în pielea unui supraviețuitor singuratic, se vor trezi împinși într-un peisaj pustiu în care civilizația s-a prăbușit și morții umblă pe pământ. Fără nimic altceva decât inteligența lor și câteva provizii slabe, jucătorii trebuie să caute resurse, să îndepărteze hoardele de zombi și să se unească împreună cu alți supraviețuitori pentru a construi o nouă viață în această lume aspră și neiertătoare.

Supraviețuirea în Survival Nation: Lost Horizon înseamnă mai mult decât evitarea de a deveni zombie. Jucătorii trebuie, de asemenea, să se confrunte cu foamea, setea, oboseala și rănile, toate în timp ce navighează pe terenuri perfide și medii ostile. De la orașe abandonate și autostrăzi abandonate până la clădiri dărâmate, fiecare colț al hărții are propriile sale pericole și provocări.

Pentru a supraviețui în această lume ostilă, jucătorii vor trebui să-și îmbunătățească echipamentul și abilitățile, să creeze arme precum grenade și cocktail-uri Molotov, să cumpere haine și arme, precum și să găsească alte obiecte esențiale care să-i ajute să se apere de strigoi. De la bâte improvizate și macete ruginite până la explozibili improvizați și arme de foc de mare putere, nu lipsesc instrumentele la dispoziția jucătorilor, dar vor trebui să le folosească cu înțelepciune dacă speră să rămână în viață.

Dar supraviețuirea nu înseamnă doar să rămâi în viață, ci și despre menținerea civilizației într-o lume în care oamenii sunt alegerea de top din meniu. În fața amenințării mereu prezente a strigoilor, jucătorii vor avea ocazia să stabilească refugii sigure, unde trebuie să-și folosească ingeniozitatea și ingeniozitatea pentru a-și păstra casele în siguranță.

Ești gata să-ți testezi curajul împotriva hoardelor de strigoi? Supraviețuirea începe acum!

“Survival Nation: Lost Horizon” va fi disponibil pe PC prin intermediul Steam, pentru 14,99 USD pe 15 aprilie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *