Știri

Supermassive Games, dezvoltatorul Until Dawn, anunță concedieri

Dezvoltatorul cunoscut pentru titluri precum Until Dawn și seria Dark Pictures Anthology, Supermassive Games, a anunțat recent concedieri, aderând astfel la trendul de pierdere a locurilor de muncă din industria jocurilor de noroc.

Supermassive Games, fondat în 2008, și-a consolidat reputația cu jocuri de groază captivante și cu impactul alegătorilor, precum Until Dawn, în 2015. Cu toate acestea, după o perioadă de consultare, compania a fost nevoită să facă concedieri, deși numărul exact nu a fost dezvăluit publicului.

Anunțul concedierilor vine într-un moment interesant pentru Supermassive Games, având în vedere că Until Dawn a fost confirmat recent pentru lansarea pe PC și PS5, aducând îmbunătățiri grafice și experiențe noi. Cu toate acestea, nu este clar cum aceste schimbări vor afecta proiectele viitoare ale studioului, cum ar fi remasterul Until Dawn sau Little Nightmares 3.

Aceste concedieri se înscriu într-o tendință nefericită în industria jocurilor de noroc, cu peste 10.000 de lucrători concediați în 2023 și încă 6.000 în ianuarie 2024. Studiouri importante, precum Microsoft și Unity, au fost afectate, iar Supermassive Games este doar unul dintre multele exemple. Această situație subliniază dificultățile cu care se confruntă industria jocurilor de noroc în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *