Lansări

Super Mega Baseball 4 disponibil acum pe PC, PlayStation, Xbox și Nintendo Switch

Jocul de baseball Super Mega Baseball 4 este acum disponibil pe PC și pe aproape fiecare consolă existentă în prezent.

Super Mega Baseball 4 poate fi jucat acum pe PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch. O noutate interesantă este că acesta este primul joc de baseball publicat de EA pe console în ultimul deceniu. Vă invităm să vizionați trailerul de lansare mai jos.

Super Mega Baseball 4 oferă o experiență completă fără microtranzacții. Cu toate acestea, jocul conține conținut descărcabil sub formă de stadioane suplimentare, care pot fi achiziționate pe măsură ce sunt lansate. Stadioanele sunt, de asemenea, disponibile ca parte a ediției Ballpark a jocului.

În premieră în seria Super Mega Baseball, Super Mega Baseball 4 va include și jucători profesioniști de baseball din lumea reală. Deși jucătorii din joc nu fac parte din echipamentele actuale ale Major League Baseball, titlul prezintă peste 200 de foști jucători din diferite epoci ale acestui sport.

Jocul aduce în prim-plan jucători recenti precum Jason Giambi și Johnny Damon, dar și legende ale baseballului precum Ernie Banks și Babe Ruth. Este o veste minunată pentru fanii baseballului și ai seriei Super Mega Baseball că jocul este disponibil pe multiple platforme, oferind o experiență distractivă și autentică a acestui sport.