Știri

Super Mario Bros se lansează pe Netflix

Fanii așteptați ai filmului „Super Mario Bros.” vor fi încântați să afle că producția îndrăgită va fi disponibilă pe Netflix începând cu 3 decembrie. Această lansare strategică face ca filmul să fie o alegere perfectă pentru sărbători, aducând un val de culoare și distracție în casele familiilor și ale prietenilor.

Realizat de Illumination, filmul prezintă aventurile iconice ale fraților Mario și Luigi în Regatul Ciuperci. Aceștia se confruntă cu provocări din partea monstrului îndrăgostit Bowser, iar povestea promite să captiveze atât fanii Nintendo, cât și pe cei mai mici spectatori.

Alături de „Super Mario Bros.”, Netflix va oferi și alte filme pentru familii în luna noiembrie și decembrie. Printre acestea se numără „Pokémon Concierge”, „Brandy’s Best. Crăciun. Ever!”, „Leo”, „The Bad Guys: A Very Bad Holiday”, „Family Switch” și „Chicken Run: Dawn of the Nugget”.

Fanii se pot bucura de aventurile fraților Mario și Luigi, în timp ce aceștia se adâncesc în lumea plină de culoare a Regatului Ciuperci, cu o distribuție impresionantă, inclusiv Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Keegan-Michael Key, Seth Rogen și alții.

Filmul „Super Mario Bros.” a fost inițial lansat pe platforma Peacock în august, dar acum se pregătește să își facă debutul pe Netflix. Această mutare oferă oamenilor o oportunitate deosebită de a aduce bucurie și râsete în casele lor în timpul sezonului festiv.

Este un moment așteptat cu nerăbdare pentru fanii francizei Nintendo și pentru toți cei care doresc să se bucure de o experiență plină de culoare și aventură. Astfel, marcați-vă calendarul pentru 3 decembrie și pregătiți-vă pentru o călătorie plină de amuzament prin lumea fantastică a lui Super Mario Bros. pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *