Zvonuri

Suicide Squad: Kill the Justice League’s City are de două ori mărimea Gotham-ului din Arkham Knight

Rocksteady Studios a fost destul de liniștit cu privire la jocul Suicide Squad: Kill the Justice League după amânarea sa la începutul acestui an. Recent, un utilizator de Reddit (care a fost verificat ca având conexiuni cu dezvoltatorii) a prezentat detalii noi despre versiunile Deluxe și Day One Edition ale jocului, precum și despre planurile pentru un an de suport post-lansare. Conform acestor informații, la o expoziție recentă, utilizatorul a avut o privire la un nou trailer “nefinalizat” și a dezvăluit câteva detalii interesante despre joc.

Conform scurgerii, jocul va avea un sistem de vreme în timp real și un ciclu zi/noapte. Deși aceste detalii au fost menționate în trailer, nu au fost oferite exemple specifice. De asemenea, scurgerea dezvăluie că orașul Metropolis din joc va fi de două ori mai mare decât Gotham City din Batman: Arkham Knight. Jocul este planificat să permită jocul atât în modul solo, cât și în modul cooperativ, cu posibilitatea de a comuta între cele patru personaje jucabile. Ceea ce este interesant este că jocul va fi personalizabil pentru a se potrivi preferințelor jucătorului.

Fiecare personaj va avea metode unice de traversare și luptă, cu Deadshot specializat în lupta cu arme de foc, în timp ce celelalte personaje se vor concentra mai mult pe lupta corp la corp, o schimbare față de informațiile anterioare dezvăluite despre joc. Nu se știe încă dacă cerința pentru conectivitate online constantă a fost eliminată sau reintrodusă, așa cum susțin zvonurile.

Suicide Squad: Kill the Justice League este programat să fie lansat pe 2 februarie 2024, pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *