Știri

Suicide Squad: Kill the Justice League va dezvălui o nouă poveste și detalii despre gameplay

Rocksteady Studios și WB Games pregătesc fanii pentru o doză proaspătă de informații despre mult așteptatul joc “Suicide Squad: Kill the Justice League”. Jocul de tip shooter în lume deschisă, inițial programat pentru lansare în februarie 2024, va primi o serie video numită “Suicide Squad Insider”. Primul episod al acestei serii, programat să fie difuzat miercuri, 15 noiembrie, la ora 10:00 PT, va dezvălui detalii despre poveste și modul de joc al jocului.

Ultima prezentare extinsă a gameplay-ului a fost oferită în cadrul unei prezentări State of Play în februarie, generând reacții variate din partea comunității de fani. Majoritatea criticilor s-au axat pe natura serviciului live a jocului și provocările specifice ale mecanicii de împușcare.

Ca răspuns la feedback-ul primit, lansarea lui “Suicide Squad: Kill the Justice League” a fost amânată de la mai 2023 la începutul lui 2024. Scurgerile sugerează că ajustările au inclus eliminarea cerinței de conectare online permanentă și menținerea bazelor mecanici de joc.

Jocul este programat să fie lansat pe 2 februarie 2024, destinat platformelor PS5, Xbox Series X/S și PC. Fanii vor avea acum ocazia să descopere mai multe despre poveste și gameplay în cadrul seriei “Suicide Squad Insider”, care promite să ofere detalii captivante înaintea lansării mult așteptate a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *