Trailere

Suicide Squad: Kill the Justice League se pregătește de sezonul 0, cu tematică Bane

Rocksteady aduce o surpriză pentru jucătorii Suicide Squad: Kill the Justice League, lansând jocul cu un Sezon 0 plin de tematică Bane. Într-o prezentare recentă, studioul a detaliat ceea ce jucătorii pot aștepta de la acest sezon special.

Tema Bane aduce un farmec aparte, iar jucătorii vor putea echipa diferite seturi de infamie și arme notorii pentru a obține sinergii de răufăcător. Un exemplu notabil este setul numit “The Terror Behind The Mask” care, atunci când este echipat, adună stive de “Terror Behind The Mask” la fiecare ucidere a unui inamic obișnuit. Cu stivele acumulate, următorul inamic care devine Nebun provoacă cu 500% mai multe daune atunci când este în viață, adăugând un element de strategie și planificare în gameplay.

Jucătorii vor primi și Infamy Gear și arme numite “Bane’s Rage” pe parcursul acestui sezon, oferind bonusuri variate în funcție de numărul de piese echipate. Furia lui Bane la nivelul 1, de exemplu, se concentrează pe creșterea daunelor grenadei, oferind jucătorilor posibilitatea de a crea haos printre inamici.

Este demn de menționat că jucătorii pot alege să participe la Sezonul 0, chiar și după încheierea acestuia, pentru a obține articolele specifice. Această abordare le oferă flexibilitate și acces la conținutul tematic Bane indiferent de momentul în care decid să se alăture.

Suicide Squad: Kill the Justice League se lansează oficial pe 2 februarie pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, iar cei cu ediție Deluxe vor beneficia de acces începând cu 31 ianuarie. Pentru mai multe detalii despre finalul jocului și misiunile de incursiune, puteți accesa site-ul oficial al jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *