Trailere

Suicide Squad: Kill the Justice League prezintă gameplay-ul cu Deadshot și Harley Quinn

Noul gameplay pentru Suicide Squad: Kill the Justice League, dezvoltat de Rocksteady, oferă o privire detaliată asupra a doi dintre protagoniști – Deadshot și Harley Quinn. Aceste personaje jucabile aduc cu sine mișcări și abilități unice, prezentând diverse misiuni, inclusiv colectarea de resurse și eliminarea inamicilor.

Printre momentele de gameplay, misiunile includ antrenamente pentru suferință, urmărirea lui Lex Luthor și lupte cu șefii care necesită colectarea de Terminaut Bits. O misiune implică salvarea plantelor lui Poison Ivy și uciderea soldaților lui Brainiac, cu accent pe deplasarea prin puncte de interes și îndeplinirea obiectivelor specifice.

Chiar și în mediul de joc, temele recurente includ colectarea și depunerea de obiecte, precum și eliminarea inamicilor. Jocul adaugă o notă de diversitate prin provocări de traversare și alte elemente, cum ar fi salvarea civililor și transportul lor într-un autobuz pentru siguranță.

Suicide Squad: Kill the Justice League este programat pentru lansare pe 2 februarie și va fi disponibil pentru PS5, Xbox Series X/S și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *