Știri

Suicide Squad: Kill the Justice League – o nouă zonă cu tematică Joker, dezvăluită într-o imagine conceptuală

Într-o dezvăluire recentă pe Discord, Rocksteady a oferit detalii extinse despre finalul anticipat al jocului Suicide Squad: Kill the Justice League. Jucătorii sunt promiși cu seturi de infamie de nivel superior, arme notorii și confruntări epice cu Brainiac în misiunile Incursions, toate în timp ce își maestresc abilitățile fiecărui personaj din squad.

După lansare, echipa a confirmat adăugarea de noi personaje și zone jucabile. Un moment notabil este dezvăluirea artei conceptuale pentru o zonă proaspătă cu tematică Joker, numită „The Daily Chuckle”. Acest decor, inspirat de The Daily Planet din Metropolis, prezintă stilul inconfundabil al lui Joker și aduce întrebări cu privire la rolul său potențial în poveste. Cu titlul de „The Daily Chuckle” și apariția lui Joker pe unele ziare din zonă, rămâne un mister dacă el însuși va face o apariție directă sau dacă altcineva îi preia mantaua.

Suicide Squad: Kill the Justice League urmează să fie lansat pe 2 februarie, iar zvonurile sugerează că sezoanele viitoare ar putea readuce acțiunea în Arkham și Gotham City. Pentru mai multe detalii, navigați aici, având grijă la potențialele spoilere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *