Trailere

Suicide Squad: Kill the Justice League îl adaugă pe Joker în sezonul 1 în martie

Rocksteady a dezvăluit că sezonul 1 pentru Suicide Squad: Kill the Justice League va adăuga un nou personaj jucabil, Joker, și este programat să fie lansat în martie. Joker va apărea ca o versiune Elseworlds a personajului, adus în Suicide Squad din propriul său univers. Deși este mai cooperant, el rămâne neclintit și mai puțin experimentat decât legendarul superticălos. Personajul are o mobilitate extinsă, folosind o umbrelă alimentată de rachetă pentru a se propulsa și alunecând sau alunecând de-a lungul solului pentru a doborî inamicii.

În plus, Rocksteady a dezvăluit detalii despre universurile alternative, numite Elseworlds, create de Brainiac în încercarea sa de a recrea lumea sa natală, Colu. Aceste universuri vor include locații precum Arkham Asylum și Gotham City, extinzând experiența jocului cu noi provocări și medii. Fiecare sezon va oferi două episoade de conținut permanent, iar jucătorii vor putea explora aceste universuri alternative oricând doresc, cu permise de luptă care includ doar produse cosmetice.

Suicide Squad: Kill the Justice League este programat să fie lansat pe 2 februarie pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, iar ediția Deluxe va oferi acces anticipat începând cu 31 ianuarie. Jucătorii pot aștepta și alte personaje suplimentare, medii, provocări și echipamente în sezoanele următoare, în timp ce Rocksteady continuă să extindă universul jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *