Trailere

Suicide Squad: Kill the Justice League dezvăluie ținute clasice – bonusuri pentru precomenzi și ediție Deluxe

După luni de așteptare, Rocksteady Studios și WB Games au oferit un nou impuls anticipației fanilor cu un trailer proaspăt pentru Suicide Squad: Kill the Justice League. În plus față de imagini captivante și detalii noi despre poveste și gameplay, trailerul dezvăluie și ținute clasice pentru personajele jucabile.

Cei care precomandă jocul sau aleg să cumpere Ediția Deluxe vor avea acces la aceste ținute, inspirate de prima apariție a personajelor în benzi desenate DC Comics. Printre acestea se numără Harley Quinn din The Batman Adventures #12 (1993), Deadshot din Batman #59 (1950), Captain Boomerang din The Flash #117 (1960) și King Shark din Superboy #0 (1994).

Trailerul oferă o privire detaliată asupra acestor ținute clasice, aducând în prim plan estetica și design-ul inspirat din benzi desenate. Aceste opțiuni adiționale de costume aduc un plus de atractivitate pentru fanii DC și pentru cei care așteaptă cu nerăbdare să joace Suicide Squad: Kill the Justice League.

Jocul este programat să fie lansat pe 2 februarie pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, iar bonusurile pentru precomenzi și Ediția Deluxe promit să ofere o experiență îmbogățită pentru iubitorii universului DC. Rămâneți conectați pentru mai multe informații pe măsură ce data de lansare se apropie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *