Știri

Suicide Squad: Kill the Justice League are vânzările mult mai slabe decât Marvel’s Avengers

Suicide Squad: Kill the Justice League a fost lansat recent, dar primele statistici de lansare de pe Steam nu au adus bucurie dezvoltatorilor. În prima zi, numărul maxim de jucători a fost de doar 13,459, comparativ cu rivalul său, Marvel’s Avengers, care a atins 29,916 de jucători în prima zi. Această diferență semnificativă ar putea indica mai multe aspecte, inclusiv recunoașterea mai redusă a mărcii și o oboseală crescută față de elementele de serviciu live în jocuri.

Desigur, Suicide Squad beneficiază de popularitatea recentă a filmelor DC, dar nu reușește să atingă nivelul de atracție al Răzbunătorilor de la Marvel. De asemenea, este important de menționat că Marvel’s Avengers a fost lansat după un an de la Avengers: Endgame, capitalizând pe succesul fenomenal al filmului.

O altă cauză posibilă a cifrelor dezamăgitoare ar putea fi oboseala crescută a jucătorilor față de elementele de serviciu live, un trend aglomerat de industrie. Fiecare joc încearcă să profite de această tendință, dar jucătorii devin din ce în ce mai selectivi în privința titlurilor pe care le adoptă constant în rutina lor de joc.

Cu toate acestea, Suicide Squad are planificate mai multe conținuturi post-lansare, inclusiv o expansiune Joker. Aceste adiții vor fi suficiente pentru a schimba soarta jocului și a atrage mai mulți jucători rămâne de văzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *