Lansări

Stumble Guys debutează pe PlayStation, extinzând distracția la noi jucători, pe consolă

Scopely aduce fenomenul global al jocului de petrecere multiplayer, “Stumble Guys”, pe PlayStation, deschizând porțile către o nouă experiență pentru jucătorii de pe această platformă. Cu peste 50 de milioane de jucători lunar și peste 600 de milioane de descărcări, “Stumble Guys” a cucerit deja inimile jucătorilor de pe mobil și PC, iar acum este gata să își facă simțită prezența și pe consolă.

Jucătorii PlayStation pot acum să se alăture distracției nebunești a “Stumble Guys”, experimentând meciuri rapide și frenetice cu până la 32 de jucători, navigând prin nivele imaginative și obstacole amuzante. Lansarea pe PlayStation vine împreună cu progresia încrucișată, permițând jucătorilor să își ducă progresul fără probleme între diferite dispozitive, indiferent dacă se joacă pe consolă, PC sau mobil.

Jake Bales, SVP Product & Game Director pentru “Stumble Guys” la Scopely, a declarat: „Suntem obsedați să oferim în mod constant comunității noastre incredibile «Stumble Guys» noi moduri de a juca. Aducând «Stumble Guys» pe PlayStation, oferim mai multe opțiuni jucătorilor noștri existenți și le primim pe alții noi la petrecere, făcând mai ușor ca niciodată prietenilor să se poticnească împreună.”

Jocul oferă o varietate de evenimente, turnee și niveluri imaginative, iar colaborările cu mărci emblematice precum NERF, Barbie, PAC-MAN și Tetris aduc o varietate și mai mare de experiențe. În plus, “Stumble Guys” continuă să se dezvolte, cu un Atelier de poticnire în continuă evoluție, care permite jucătorilor să își proiecteze și să împărtășească propriile nivele create.

Cu lansarea pe PlayStation și promisiunea unor noi funcționalități precum jocul încrucișat și ecranul divizat, “Stumble Guys” continuă să ofere o experiență plină de poticniri și distracție pentru jucători din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *