Știri

Studioul Subnautica 2 asigură fani că nu este un joc live: fără season pass, fără battle pass, fără abonamente

În urma îngrijorărilor exprimate de fani după ce editorul Krafton a indicat că viitorul joc Subnautica 2 ar putea urma modelul „jocuri ca serviciu”, dezvoltatorul Unknown Worlds a intervenit pentru a clarifica situația. Ei au afirmat că noul titlu nu se va abate semnificativ de la abordarea inițială a jocurilor anterioare din serie și că nu vor exista elemente de luptă sau abonamente implicate.

Faptul că Krafton a menționat că Subnautica 2 va include un multiplayer cooperativ construit pe modelul „jocurilor ca serviciu” a stârnit imediat îngrijorările fanilor. Subnautica și Subnautica: Below Zero sunt cunoscute pentru experiența lor remarcabilă de explorare și supraviețuire, iar ideea de a adopta modelul „jocurilor ca serviciu” a fost primită cu reticență.

În răspuns la aceste îngrijorări, studioul Unknown Worlds a asigurat fani că Subnautica 2 va continua să ofere o experiență similară cu cele două jocuri anterioare din serie. Ei au subliniat că nu va exista un focus pe elementele tipice ale jocurilor ca serviciu, cum ar fi permisele de sezon, luptele sau abonamentele. Cooperarea va fi complet opțională, iar jucătorii se vor putea bucura de joc și în modul pentru un singur jucător.

În timp ce termenul „jocuri ca serviciu” poate fi interpretat în mai multe moduri, dezvoltatorul a făcut clar că nu urmează să adopte aspectele negative asociate adesea cu acest model. Ei au reiterat angajamentul lor pentru a livra o experiență de calitate, fără a implica aspecte care ar putea compromite plăcerea de a juca.

Separat de această clarificare, este important de menționat că Subnautica 2 nu este încă pregătit pentru lansarea cu acces anticipat în 2024, așa cum a fost inițial indicat în raportul Krafton. Cu toate acestea, studioul intenționează să ofere mai multe detalii despre joc în cursul acestui an, pe măsură ce dezvoltarea avansează.

Pentru fani, acest anunț ar trebui să ofere o mai mare încredere în viitorul Subnautica 2 și să îi liniștească în ceea ce privește îngrijorările cu privire la schimbarea modelului de joc. Rămâneți conectați pentru mai multe informații pe măsură ce sunt disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *