Știri

Studioul Roll7, cunoscut pentru seria OlliOlli, se închide ca parte a disponibilizărilor în masă ale Take-Two Interactive

Conform unui raport recent publicat de Bloomberg, studioul Roll7, deținut de Divizia Privată, este pe cale să fie închis. Roll7, celebru pentru seria sa de jocuri OlliOlli și Rollerdrome, va fi închis în curând ca parte a disponibilizărilor în masă ale companiei-mamă, Take-Two Interactive. Aceste disponibilizări vor afecta aproximativ 5% din forța de muncă a companiei, adică aproximativ 600 de locuri de muncă. Roll7 a fost achiziționat de Private Division în 2021.

Această închidere nu este singulară în rândul studiourilor care sunt afectate de disponibilizările Take-Two. Se raportează că și dezvoltatorul Kerbal Space Program 2, Intercept Games, deținut și el de Private Division, se închide. Acest lucru este confirmat și de Bloomberg. În plus, un număr de angajați de la Private Division au fost afectați de aceste disponibilizări.

La începutul acestei luni, Take-Two Interactive a anunțat că se așteaptă la o scădere de aproximativ 200 de milioane de dolari din cauza reducerii costurilor, din care aproximativ 140 de milioane de dolari vor proveni din anularea unor proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *