Știri

Studioul Deviation Games, partener PlayStation, se închide

Studioul independent Deviation Games pare să fie închis. Format inițial din foști dezvoltatori Call of Duty, unii dintre angajații studioului au postat mesaje pe LinkedIn care dezvăluie că Deviation Games a fost închis vinerea trecută.

La momentul redactării acestui articol, artistul senior de personaje Alec Hunstad și inginerul principal de interfață cu utilizatorul Andrew Carrol de la Deviation Games au dezvăluit că în prezent caută alte oportunități de angajare din cauza închiderii studioului.

„După închiderea Deviation Games vinerea trecută, sunt în căutarea activă a unor roluri de Senior Character Artist”, a scris Hunstad pe LinkedIn. „Aștept cu nerăbdare să ajung într-un loc minunat.”

„După închiderea Deviation Games vinerea trecută, mă trezesc din nou deschis către noi oportunități”, a scris Carroll. „Sunt deosebit de trist pentru că tocmai mă alăturasem echipei și sunt un grup fantastic de indivizi. Timpul nostru împreună a fost mult prea scurt.”

Deviation Games a cunoscut o perioadă destul de tumultuoasă de când a fost dezvăluit inițial în 2021. Printre altele, cofondatorul studioului, Jason Blundell, a părăsit în 2022. Cu toate acestea, rapoartele din mai 2023 au indicat că titlul principal al studioului – un titlu de serviciu live în curs de dezvoltare pentru PS5 – a fost anulat.

Studioul a întâmpinat și alte probleme, inclusiv concedieri anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *