Știri

Studio-ul Halo, Certain Affinity, se confruntă cu concedieri pentru prima dată în 17 ani

Studioul pentru franciza Halo, Certain Affinity, se confruntă cu concedieri pentru prima dată în cei 17 ani de existență. Această decizie vine pe fondul încetinirii finanțării la nivel de industrie și a incertitudinii legate de viitorul proiectelor.

CEO-ul Max Hoberman a confirmat că 25 de membri ai personalului sunt afectați de aceste concedieri, iar aceștia vor primi indemnizații și beneficii.

Aceste concedieri vin într-un moment dificil pentru industria jocurilor video, în care mai multe studiouri se confruntă cu disponibilizări în urma problemelor financiare. În ultimele luni, au fost anunțate concedieri la mai multe alte companii din industrie, inclusiv la Gearbox, după achiziția de către Take-Two.

În plus, zvonurile recente despre anularea unui posibil nou joc Halo, în care Certain Affinity ar fi fost implicat, adaugă incertitudine cu privire la viitorul studioului.

În ciuda acestor provocări, sperăm că Certain Affinity va reuși să se recupereze și să continue să ofere contribuții semnificative în industria jocurilor video, fie că este vorba despre franșiza Halo sau alte proiecte.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *