Știri

Studio-ul Deliver Us Mars, KeokeN Interactive, anunță concedieri și caută finanțare pentru următorul joc

KeokeN Interactive, cunoscut pentru titlurile lor de succes Deliver Us the Moon și Deliver Us Mars, a fost nevoit să concedieze întreaga sa echipă. Decizia a fost luată după ce compania a explorat toate opțiunile posibile pentru publicare, angajare și co-dezvoltare, dar fără succes în găsirea unei soluții viabile. În urma acestei decizii, KeokeN Interactive se concentrează acum pe găsirea de noi poziții pentru echipa sa și reconstruirea studioului de la zero.

CEO-ul Koen Deetman și directorul general Paul Deetman au confirmat această decizie printr-un tweet, exprimându-și angajamentul față de echipa lor și moștenirea jocurilor lor. Ei au declarat că vor reconstrui studioul „cărămidă cu cărămidă”, așa cum au făcut-o înainte, și că prioritatea lor principală este să asigure noi locuri de muncă pentru membrii echipei lor.

În paralel cu aceste eforturi, KeokeN Interactive lucrează la un nou proiect intitulat Deliver Us Home, care va fi finanțat printr-o campanie Kickstarter. Acest nou titlu se va concentra pe ideea de “găsire a casei”, oferind jucătorilor mai multă agenție și mai multe opțiuni pentru a face față diferitelor provocări. Se promit îmbunătățiri ale progresiei, opțiuni extinse de costume și multe altele.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre campania Kickstarter și evoluția acestui proiect în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *