Știri

Street Fighter 6: trailerul lui Ed dezvăluie combo-uri și stilul său de joc

Capcom a lansat un nou trailer pentru Street Fighter 6, prezentând unul dintre următorii personaje DLC care își face intrarea în lista de luptători – Ed. Trailerul oferă o privire asupra diferitelor combo-uri și abilități pe care jucătorii îl pot aștepta cu nerăbdare să le utilizeze.

Ed pare să aibă un set versatil de mișcări în joc, incluzând rafale rapide de lovituri, atacuri la distanță medie și abilitatea de a se apropia și retrage rapid. Unele dintre mișcările sale speciale par să funcționeze ca niște mișcări de prindere, permițându-i să atragă inamicii mai aproape.

Trailerul introduce și o nouă etapă numită Ruined Lab, care va fi inclusă în joc. Această scenă este un omagiu adus Street Fighter 4, fiind arena în care principalul șef al modului Arcade, Seth, a fost înfruntat și învins.

Ed se va alătura listei de luptători din Street Fighter 6 pe 27 februarie și va fi disponibil ca parte a Anului 1 Pass al jocului. Ed este a treia adiție la Street Fighter 6 ca luptător DLC, urmându-l pe Akuma, care este programat să vină în joc în primăvara anului 2024. Street Fighter 6 este disponibil pe PC, PS4, PS5 și Xbox Series X/S.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *