Știri

Street Fighter 6 stabilește un nou record pe Steam, depășind Mortal Kombat

Street Fighter 6 a reușit să doboare un record pe platforma Steam, demonstrând anticiparea și popularitatea uriașă a jocului.

În primele 24 de ore de la lansare, Street Fighter 6 a devenit cel mai jucat joc de luptă de pe Steam, cu un vârf de 65.873 de jucători simultan (conform SteamDB). Aceasta depășește recordul anterior stabilit de Mortal Kombat 11 în 2019, care a atins un vârf de 35.147 de jucători. Astfel, Street Fighter 6 devine cel mai popular joc de luptă premium de pe platformă.

La momentul redactării acestui articol, jocul a atras deja 45.508 jucători, care explorează modul World Tour, se duelează online sau se bucură de meciuri amicale cu alți jucători. Această cifră este suficientă pentru a ocupa locul 13 în topurile Steam și face din Street Fighter 6 cel mai bine vândut joc plătit de pe platformă.

Street Fighter 6 vine cu comenzi moderne, o varietate de moduri de joc pentru jucătorii de toate nivelurile de abilități și un stil vizual care îmbină realismul cu fidelitatea grafică. Această lansare a fost văzută ca o oportunitate pentru a schimba în mod semnificativ seria și genul jocurilor de luptă în ansamblu.