Știri

Street Fighter 6 și Monster Hunter au lansat o nouă colaborare

Street Fighter™ 6 a primit o actualizare, odată cu debutul evenimentului de colaborare „Monster Hunter 20th Anniversary” și a Fighting Pass. Această colaborare aduce în joc echipamente tematice Monster Hunter, emoții și titluri speciale pentru a sărbători aniversarea.

Evenimentul va include o serie de activități captivante, inclusiv:

Decor și muzică tematice: Battle Hub va fi îmbrăcat în atmosfera captivantă a Monster Hunter, iar jucătorii vor putea să-și personalizeze avatarul și să se bucure de muzica emblematică a seriei.

Cabina foto cu Rathalos și Rathian: Jucătorii vor putea face poze împreună cu celebrele creaturi Rathalos și Rathian, pentru a-și aminti întotdeauna de acest eveniment special.

Tutorial și recompense: Un tutorial în Fighting Ground va permite jucătorilor să obțină echipamentul avatar Wyvern Jawblade, un element esențial pentru fanii seriei Monster Hunter.

Evenimente și premii speciale: Jucătorii vor putea participa la diverse evenimente în joc, inclusiv un sondaj pentru alegerea armei preferate Monster Hunter, oferindu-le șansa de a câștiga bilete de conducere.

Accesorii tematice pentru arme: Accesoriile în formă de armă Monster Hunter vor fi disponibile pentru cumpărare la Hub Goods Shop, oferind jucătorilor posibilitatea de a-și personaliza echipamentul cu unicitate.

Recompense premium pentru Fighting Pass: Fighting Pass va oferi recompense exclusiviste, inclusiv echipamente pentru avatar și articole tematice precum „Happy Hunting!” rama foto și un emote „Dansul vânătorului”.

În plus, actualizarea include și conținut suplimentar, cum ar fi adăugarea jocului arcade clasic „Magic Sword” la Battle Hub Game Center și evenimente speciale dedicate zilelor de naștere ale personajelor Kimberly și JP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *