Știri

Street Fighter 6 – M. Bison sosește pe 26 iunie, mișcările clasice sunt dezvăluite în noul gameplay

Street Fighter 6 a impresionat la Summer Game Fest, anunțând cu entuziasm Anul 2 Character Pass, care debutează cu revenirea emblematicului M. Bison pe 26 iunie. Trailerul de joc dezvăluie un Bison mai puternic ca niciodată, în ciuda pierderii memoriei, păstrându-și totuși puternicul Psycho Power.

După evenimentele din Street Fighter 5, M. Bison se trezește în Metro City fără amintiri, dar găsește repede numele său în Laboratorul Ruinat. Fostul lider al Shadaloo continuă să fie o amenințare, utilizând mișcări clasice precum Psycho Crusher și adăugând noi abilități, inclusiv Shadow Rise și Psycho Mines.

Shadow Rise îi permite lui Bison să execute o săritură în înălțime cu două opțiuni ulterioare: Head Press, care calcă pe un adversar și conduce într-un Somersault Skull Diver, și Shadow Rise Devil Reverse pentru un cot devastator. Backfist Combo atașează Psycho Mines, care detonează după o perioadă scurtă sau la declanșarea anumitor mișcări, adăugând o nouă dimensiune strategiei sale de luptă.

Pentru fanii vechiului școală, Bison revine cu ținuta sa roșie iconică din titlurile anterioare, aducând un omagiu clasicelor sale apariții.

În plus, Anul 2 Character Pass va introduce și alte personaje îndrăgite, precum Terry Bogard și Mai Shiranui din Fatal Fury, precum și Elena din Street Fighter 3: New Generation. Rămâneți pe fază pentru mai multe detalii despre datele de lansare ale acestor personaje în lunile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *