Știri

Street Fighter 6 anunță un nou Fighting Pass cu tematică Mega Man și alte colaborări Capcom

Capcom a dezvăluit că Street Fighter 6 va lansa un nou Fighting Pass cu tematică Mega Man, adăugând un conținut captivant inspirat de una dintre cele mai iubite francize ale companiei. Acest pas urmează colaborărilor anterioare cu Teenage Mutant Ninja Turtles, Final Fight și Spy X Family, aducând un plus de varietate și distracție pentru jucători.

Noul Fighting Pass va include echipamente pentru avatar, autocolante, piese muzicale și multe altele, toate inspirate din universul Mega Man. De asemenea, jucătorii vor avea posibilitatea de a debloca clasicul joc arcade Mega Man: The Power Battle, pentru o experiență retro remarcabilă.

Cu toate aceste colaborări, unii fani au exprimat frustrare că ținutele de avatar pot fi purtate doar de avatarele jucătorilor și nu de personajele din joc. Totuși, dată fiind diversitatea personajelor din Street Fighter 6, adaptarea fiecărei piese de echipament pentru fiecare personaj ar fi o provocare tehnică considerabilă.

Cu toate acestea, Capcom demonstrează o deschidere continuă pentru colaborări și încrucișări, ceea ce ridică întrebări interesante despre viitorul Street Fighter 6. Posibilele colaborări cu alte francize Capcom, precum Resident Evil, Devil May Cry și Monster Hunter, sunt subiecte de speculație pentru viitoarele actualizări ale jocului.

Pe măsură ce Capcom continuă să exploreze opțiunile de colaborare, fanii așteaptă cu nerăbdare noi surprize și conținut captivant în Street Fighter 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *