Trailere

Street Fighter 6 – Akuma este acum disponibil

Capcom a lansat cel mai recent personaj jucabil pentru Street Fighter 6, completând astfel lista de personaje DLC din Anul 1 cu Akuma. Stăpânul lui Satsui no Hado vine cu propria sa poveste Arcade, Combo Trials, și numeroase opțiuni de personalizare, oferind o experiență de joc îmbogățită pentru fanii seriei. Puteți viziona trailerele de mai jos pentru a vedea toate detaliile despre ce aduce Akuma în joc.

Akuma este disponibil ca Master în modul World Tour, unde jucătorii pot deveni elevii săi, învățând să utilizeze puternicul Satsui no Hado. De asemenea, jucătorii pot interacționa cu Akuma, provocându-l și chiar făcând poze cu el, surprinzându-l în ipostaze fotogenice. Pe lângă toate acestea, un nou eveniment Battle Hub cu durată limitată permite mai multor jucători să colaboreze și să lanseze Hadoukens către un Akuma gigant.

Lansarea lui Akuma aduce și al treilea pachet de ținute, modificări ale echilibrului jocului și o opțiune de a folosi melodii clasice din jocurile anterioare Street Fighter în diverse etape. Aceste adăugiri îmbunătățesc semnificativ gameplay-ul și oferă noi modalități de a experimenta jocul.

Street Fighter 6 este disponibil pe platformele Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC. În plus, Capcom a confirmat că lucrează deja la conținutul din Anul 2, promițând noi surprize și adăugiri pentru comunitatea de jucători. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre ajustările aduse luptătorilor și noile conținuturi viitoare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *