Trailere

StrangerZ se lansează pe Steam și Geforce Now în 15 zile GRATUIT

Fanii genului de groază și ai jocurilor competitive se pot bucura de o experiență captivantă în curând, pe măsură ce Lost Frame Development lansează jocul “StrangerZ” pe 3 noiembrie, disponibil pe Steam și Geforce Now, iar cea mai bună veste este că va fi gratuit.

“StrangerZ” promite să redefinească experiența de joc Multiplayer Survival Horror, oferind jucătorilor posibilitatea de a se confrunta cu frica într-un mod inovator. Această lansare a stârnit deja un interes semnificativ, cu peste 120.000 de liste de dorințe de pe Steam de la data de 23 octombrie.

Acest joc aduce o combinație captivantă între groază și strategie competitivă. Jucătorii se vor confrunta în meciuri pline de tensiune, folosindu-și abilitățile pentru a supraviețui sau a distruge ceilalți jucători, escaladând clasamentele.

Jocul oferă două perspective diferite: puteți juca ca “supraviețuitor,” apărând-vă casa împotriva unui intrus temut numit “Străin,” sau puteți prelua rolul acestui străin și să vă infiltrați în casa supraviețuitorilor, eliminându-i unul câte unul. Fiecare rol oferă o experiență unică, asigurând diversitate și rejucabilitate.

Povestea jocului este intrigantă, permițând jucătorilor să exploreze originile misterioase ale Străinului și să dezvăluie conspirațiile guvernamentale.

Grafica și sunetul sunt de ultimă generație, jocul folosind motorul Unreal Engine 5 pentru a oferi imagini uimitoare cu iluminare avansată și medii realiste.

În “StrangerZ,” un jucător din lobby-ul tău este ales aleatoriu pentru a juca ca Străinul, iar ceilalți jucători sunt “Supraviețuitori” care trebuie să apere casa de la miezul nopții până la 6 dimineața. Jocul se încheie atunci când Străinul reușește să înfrângă apărarea Supraviețuitorilor sau când aceștia reușesc să supraviețuiască până dimineața.

Modul de joc pentru supraviețuitori implică strategie și colaborare pentru a apăra casa împotriva atacurilor Străinului, folosind întunecatele și reflectoarele pentru a încetini avansurile inamicului.

Modul de joc al Străinului implică infiltrarea în casa supraviețuitorilor și eliminarea lor, folosind abilități de sabotaj și tactici de atac.

“StrangerZ” oferă o varietate de moduri multiplayer, inclusiv 3 supraviețuitori vs. 1 străin, 2 supraviețuitori vs. 1 străin și 1 supraviețuitor vs. 1 străin. Există și meciuri clasate pentru cea mai competitivă experiență 1v1 de groază.

Jocul va fi disponibil ca Free to Play pe Steam, iar pentru cei care caută mai mult, pachetul DLC “ZPass and Expansion Pack” adaugă o experiență asemănătoare “battlepass” și o hartă suplimentară, totul fără a afecta echilibrul jocului.

Dezvoltatorul, Lost Frame Development, este entuziasmat de lansare și abia așteaptă să împărtășească această experiență cu jucătorii. Cu o carieră de 18 ani în dezvoltarea de jocuri, aceasta este o oportunitate de a-și vedea visul împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *