Trailere

StrangerZ s-a lansat pe Steam și Geforce Now și este GRATUIT

Lost Frame Development aduce în fața jucătorilor o experiență de groază și competiție cu lansarea jocului “StrangerZ” pe 3 noiembrie. Disponibil pe Steam și Geforce Now, acest joc Free to Play Multiplayer Survival Horror aduce o combinație inovatoare între groază și jocuri competitive. Peste 1.000.000 de jucători sunt așteptați să exploreze această lume în prima săptămână.

“StrangerZ” aduce un amestec captivant de genuri, combinând intensitatea groazei cu profunzimea jocurilor competitive. Jucătorii se vor confrunta în meciuri de groază palpitante, folosindu-și abilitățile pentru a supraviețui sau pentru a ucide competiția și a urca în ierarhii.

Jocul oferă două perspective diferite, permițând jucătorilor să aleagă între a juca în rolul “supraviețuitorului” care încearcă să-și apere casa sau în rolul “străinului” care dorește să spargă apărarea și să înflorească teroarea. Această abordare asigură o experiență de joc variată și plină de intrigă.

Povestea jocului dezvăluie o narațiune misterioasă în care supraviețuitorii trebuie să-și protejeze casa de necruțătorul Străin. Pe măsură ce progresează în joc, jucătorii vor dezvălui adevărul din spatele originii Străinului și vor naviga prin conspirații guvernamentale.

Cu grafică și audio de nouă generație, “StrangerZ” impresionează cu imagini uimitoare alimentate de Unreal Engine 5, aducând la viață medii realiste și iluminare avansată.

Jocul oferă o experiență multiplayer variată, inclusiv meciuri rapide cu diferite configurații, de la 3 supraviețuitori vs. 1 străin până la partide 1v1 în modul clasat pentru cea mai bună experiență competitivă de groază.

“StrangerZ” promite să ofere o experiență de groază și competiție inovatoare pentru jucătorii de pe platformele Steam și Geforce Now. Intră în lumea acestui joc și pregătește-te să supraviețuiești sau să insufli teroare ca Străin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *