Știri

Stranger Things se întoarce în Dead by Daylight cu o experiență completă

Behavior Interactive este bucuroasă să anunțe revenirea universului “Stranger Things” în jocul Dead by Daylight. Cu ocazia Zilei Stranger Things, jucătorii vor putea explora din nou terifianta dimensiune paralelă “The Upside Down” și vor avea parte de o experiență completă din acest univers apreciat de critici.

Revenirea capitolului Stranger Things în Dead by Daylight aduce cu sine revenirea Demogorgonului ca ucigaș în lumea întunecată, precum și revenirea lui Nancy Wheeler și Steve Harrington ca Supraviețuitori. Acești doi eroi se întorc din orașul Hawkins din Midwest, iar jucătorii vor avea ocazia de a-i controla în timpul jocului.

Mathieu Côté, șeful Parteneriatelor pentru Behavior Interactive, a declarat: “Suntem încântați să reînnoim această colaborare cu Netflix, să readucem capitolul Stranger Things, inclusiv harta complexului subteran de la Laboratorul Național Hawkins și celebrul duo Survivor compus din Nancy Wheeler, un jurnalist dur aspirant, și Steve Harrington, un fost sportiv de liceu cu talent de a găsi probleme. Sperăm că jucătorii care nu au experimentat Stranger Things vor profita din plin de această experiență de joc.”

Demogorgonul, ca vânător, aduce o doză de teroare în joc, fiind o alegere potrivită pentru Entity. Cu abilitatea de a traversa harta prin portaluri și de a urmări prada cu intensitate feroce, el este o amenințare formidabilă în lumea Dead by Daylight.

Harta complexului subteran este un alt element important al acestei reveniri, aducând jucătorii într-un complex întunecat cu o ruptură interdimensională care a eliberat creaturi înfricoșătoare.

În plus, jucătorii pot să-și personalizeze personajele cu ținute preferate din universul Stranger Things, inclusiv ținuta lui Jonathan Byers și costumul Scoops Ahoy pentru Steve.

Capitolul Stranger Things este disponibil pentru cumpărare pe toate platformele acceptate de Dead by Daylight. Această revenire aduce un plus de mister și teroare în universul jocului, și jucătorii vor putea explora și supraviețui în acest mediu înspăimântător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *