Știri

Stormgate va fi lansat în acces anticipat pe 30 august

Frost Giant Studios, cunoscuți pentru echipa lor talentată de dezvoltatori StarCraft, pregătesc lansarea mult așteptatului joc de strategie în timp real, “Stormgate”. La PC Gaming Show recent, dezvoltatorul a făcut o prezentare extinsă a jocului, dezvăluind detalii fascinante despre noua facțiune “Celestial Armada”.

Prin intermediul unui nou trailer, Frost Giant Studios a prezentat Celestial Armada, o altă facțiune intrigantă din universul “Stormgate”. În plus, într-un interviu video, membrii echipei de dezvoltare au oferit mai multe informații despre joc, inclusiv planurile și speranțele pentru lansarea în acces anticipat. “Stormgate” este proiectat să aducă o experiență de joc rapid și dinamic, inspirată de titlurile clasice Blizzard.

De asemenea, a fost anunțată data oficială de lansare în acces anticipat pentru PC: 30 august. În timp ce jocul va fi gratuit, jucătorii au opțiunea de a pre-cumpăra un pachet care le va oferi acces cu o lună înainte de lansarea oficială în acces anticipat, pe 30 iulie.

Pasionații de jocuri de strategie în timp real au multe motive să fie entuziasmați de lansarea iminentă a “Stormgate”, care promite să ofere o experiență captivantă și memorabilă în universul său distinct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *