Trailere

Stellar Blade prezintă dilema lui Eve

Echipa de dezvoltare Shift Up a lansat un nou trailer pentru Stellar Blade, concentrându-se pe protagonista Eve și pe dilema ei profundă în fața misiunii sale cruciale. Eve, membră a Echipei Aeropurtate, este determinată să elimine amenințarea extraterestră Naytiba, dar trailerul sugerează că ceea ce urmează ar putea fi o întrebare mult mai complexă.

Trailerul scurt prezintă momente din aventura de acțiune hack-and-slash, oferind o privire în lumea distrusă de invazia misterioasă a lui Naytiba. În timp ce Eve se pregătește să se confrunte cu Alpha Naytiba, partenerul său Adam o întreabă ce planuri are după ce va învinge inamicul. Răspunsul lui Eve, că își propune să distrugă complet amenințarea Naytiba, ridică întrebări asupra consecințelor și a moralității acțiunilor sale.

Pentru cei care sunt la curent cu povestea, Naytiba este o forță extraterestră devastatoare care a adus haosul pe Pământ. În calitate de membru al Echipei Aeropurtate, responsabilitatea lui Eve este să-l înfrunte pe Naytiba și să protejeze omenirea. Cu toate acestea, evenimentele neașteptate și pierderile personale îi pun moralitatea și angajamentul la îndoială.

Stellar Blade este programat să fie lansat pe 26 aprilie pentru PS5. Demo-ul gratuit oferă o experiență de joc introductivă, cu posibilitatea de a transfera datele de salvare în jocul complet. Shift Up a promis, de asemenea, caracteristici de asistență pentru a facilita experiența de joc, în special în lupta intensă și rapidă a jocului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *